TEMA Bitlis gönüllüleri Nemrut Kalderası'nda

(TEMA) Bitlis İl Temsilciliği tarafından Nemrut Kalderası'nda doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

TEMA Bitlis gönüllüleri Nemrut Kalderası'nda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tatvan’da yer alan Nemrut Kraterinde bir araya gelen gönüllüler etkinlik süresince hem  yürüyüş yaptı  hem de yol üzerinde karşılarına çıkan çöpleri tek tek topladı.

“YAŞADIĞIMIZ ALANI TEMİZ TUTMAK İNSANLIK VE VATANDAŞLIK GÖREVİMİZDİR”

Düzenlenen etkinlik ilgili bilgiler veren Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Bitlis İl Temsilcisi Hülya Durmaz Bekmezci, etkinliğin  TEMA Vakfı Bitlis İl Temsilciliği koordinesinde Tatvan ve Güroymak ilçe temsilcilikleri ile birlikte organize edildiğini belirtti. Bekmezci, “Sağlıklı bir yaşam ancak temiz bir çevre ile mümkündür. Yaşadığımız alanı temiz tutmak insanlık ve vatandaşlık görevimizdir. Biz Tema vakfını temsilen ilimizde yürüttüğümüz eğitim çalışmalarımız ile birlikte umut yeşertmeye devam edeceğiz." dedi.

Etkinliği yaklaşık 20 gönüllü üye ile birlikte gerçekleştirdiklerini  söyleyen Bekmezci, "Gönüllerimizle sık sık düzenlediğimiz etkinliklerimizden birini de bu hafta sonu Nemrut Kalderası’nda gerçekleştirdik. Etkinlik kapsamında gönüllü üyelerimizle hem doğa yürüyüşü hem de çevre temizliği yaptık. Etkinliğimiz oldukça verimli ve bol sohbetli geçti. Ben bu vesile ile etkinliğe katılım ve katkı sağlayan tüm gönüllerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme