Tatvan mesire alanının açılması için gün sayıyor!

Bitlis'in Tatvan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak 300 dönümlük yeni mesire alanının kısa sürede tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Tatvan mesire alanının açılması için gün sayıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çağlayan Mahallesi ile Yeşil Mezra Mahallesi arasında bulunan 300 dönümlük alanın 150 dönümünü tamamlayan belediye ekipleri kalan kısımdaki çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, ilçede değer katacak yaşam alanlarını yenisini eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

"BURASI BÖLGEMİZİN EN BÜYÜK MESİRE ALANI OLACAK"

Geçen yıl başladıkları Tatvan mesire alanı projesinde sona yaklaştıklarını belirten Geylani, "Burası bölgemizin en büyük mesire alanı olacak. Projemiz 300 dönüm üzerine kuruldu. Yaklaşık 150 dönümlük alanı tamamlandı, kalan kısımlarda çalışmalar sürüyor. Mesire alanımızın içinde yıllardan beri kullanılan bir şifalı su var. Burada özel havuzlarımızı oluşturduk. Bunla beraber ailece piknik yapabilecekleri ve gün boyunca zaman geçirebilecekleri bir mesire alanı olacak." diye konuştu.

"BİR AY İÇİNDE HİZMETE AÇMAYI HEDEFLİYORUZ"

Mesire alanının ilçenin turizmine de katkı sağlayacağını ifade eden Geylani, "Burası sadece bir mesire alanı değil, bir sosyal hayat alanı da olacak. Basketbol ve voleybol sahalarımız olacak. Projenin diğer etaplarında da yüzme alanlarımız yer alacak. Atlarla gezinti ve dağ yürüyüşleri yapabilecekler. Mesire alanımızı bir ay içinde hizmete açmayı hedefliyoruz."  ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme