Eren Holding'den Bitlis Eren Üniversitesi'ni ziyaret

Enerji sektörünün önde gelen isimlerinden Eren Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren ve beraberindeki heyet Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ)'ni ziyaret etti.

Eren Holding'den Bitlis Eren Üniversitesi'ni ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş tarafından karşılanan Ahmet Eren, daha sonra Rektörlük makamında ağırlandı.

Ziyarette Bitlis Eren Üniversitesi'nin fiziki altyapı durumu, açılması planlanan Tıp Fakültesi ve OSB Meslek Yüksek Okulu, inşası devam eden Kayak Tesisi, Daire Başkanlıkları Binası, Lojmanlar ile kampüs alanındaki ağaçlandırma çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ahmet Eren, ziyarette, Rektör Elmastaş’a görevinde başarı dileyerek, Eren Holding olarak üniversiteye destek ve katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Elmastaş, üniversite ve Bitlis'e sundukları katkılardan dolayı Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren ve Eren Holding ailesine teşekkür etti.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Elmastaş, Ahmet Eren ve beraberindeki heyet ile birlikte Üniversite Rahva yerleşkesinde devam eden inşaatları gezerek incelemelerde bulundu.

Ziyarette, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren’e, İsmail Eren, Ziya Eren ile Bitlis Eğitim Tanıtım Vakfı (BETAV) Mütevelli Heyet Üyesi Hasan Dalkıran ve Bitlis KOSGEB Müdürü Cevat Kaya da eşlik etti.

Bakmadan Geçme