Çektiği fotoğraflar kartpostal pulu oldu

Bitlisli akademisyenin Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çektiği kır çiçeği fotoğrafları PTT tarafından posta pulu olarak basıldı.

Çektiği fotoğraflar kartpostal pulu oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Tatvan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Oktay Subaşı’nın, yaklaşık 10 yıldır ülkenin çeşitli bölgelerini gezerek fotoğrafladığı kır çiçekleri PTT tarafından posta pulu olarak bastırıldı. 

Pullardan bir koleksiyon oluşturulduğunu söyleyen Subaşı, 36 milyon adet basım yapıldığını ifade etti. Subaşı, "Çektiğimiz fotoğrafların bu gibi projelerde değerlendirilmesi ve milyonlara ulaşması sevindirici bir durum. Bizim fotoğraftaki asıl amaçlarımızdan birisi de yaşadığımız ilin, bölgenin ve ülkemizin güzelliklerinin herkes tarafından bilinir olmasıdır. Bu amaçla Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden çekmiş olduğum kır çiçekleri de PTT tarafından posta pulu olarak basıldı. İlk etapta 5 ayrı kır çiçeği fotoğrafından oluşan pullardan 36 milyon basıldı. Bu gibi projelerde yer almak ve ülkemizin doğal güzelliklerin tanıtılmasına katkı sunmak mutluluk verici.” dedi.

Yorumlar 1
Mehmet Emin Keskin 14 Kasım 2021 11:36

Rabbim her daim sizinle olsun inşAllah sayın vekilim. Gelecegin vekili ❤

Bakmadan Geçme