Bitlisli milli sporcu Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor

Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda 3'üncü olan Bitlisli milli sporcu Gamze Korkmaz, Şubat ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı.

Bitlisli milli sporcu Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muay Thai Avrupa Şampiyonası'nda da başarılı olarak Türk bayrağını dalgalandırmayı hedefleyen Korkmaz, Tayland Bangkok'ta yapılan Muay Thai Dünya Şampiyonası'ndan dereceyle dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Yeni başarılar elde etmek için çalışmaya başladığını aktaran Korkmaz, "Şampiyonaya hazırlık yaparken, bayrağımızı dalgalandırmak istediğimi söylemiştim. Şampiyonada ülkemizi temsil etmek ve bayrağımızı dalgalandırmak gurur verici. Şubat ayında da Avrupa Şampiyonası yapılacak. Orada da başarı elde etmek ve bayrağımızı dalgalandırmak için çalışıyorum." diye konuştu.

Muay Thai Milli Takımlar Koordinatörü Ömer Uğur'da, "Muay Thai Dünya Şampiyonası'na Türkiye'den 38 sporcu ile katıldık. Şampiyonadan 5 altın, 7 gümüş, 9 bronz madalyayla Muay Thai tarihinin en büyük başarısını elde ettik. Bitlis'ten de sporcumuz Gamze Korkmaz bu şampiyonaya katılıp dünya üçüncüsü olma başarısı gösterdi. Bu sporcumuz şubat ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda da ülkemizi en güzel şekilde temsil edecek." ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme