Bitlis Valisi Çağatay'dan Kurban Bayramı mesajı

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Kurban Bayramı dolaysıyla mesaj yayımladı.

Bitlis Valisi Çağatay'dan Kurban Bayramı mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Çağatay, mesajında, değerlerin hatırlanmasına vesile olan, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir bayramı daha birlikte kutladıklarını belirtti.

Memleketin inancında ve kültüründe var olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duygularının bayramlarda daha büyük önem taşıdığını kaydeden Çağatay, şunları kaydetti:

"Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, tüm Bitlisli hemşerilerimin Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, bu kutsal vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Herkese sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum."

Bakmadan Geçme