Ahlat ve Tatvan'da bayramlaşma programları düzenlendi

Bitlis'in Ahlat ve Tatvan ilçelerinde bayramlaşma programları gerçekleştirildi.

Ahlat ve Tatvan'da bayramlaşma programları düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Program Ahlat ilçesinde yer alan  Aşağı Çarşı Ulu Cami avlusunda gerçekleştirildi. Programda konuşan Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren, manevi atmosferi artıran özel günler olduğunu söyledi. Programa Ahlat İlçe Emniyet Müdürü İsa Coşar, kurum amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Tatvan ilçesindeki bayramlaşma programı Yaşam Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Kaymakam Tekin Erdemir, Kurban Bayramı'nın paylaşmanın, bir araya gelmenin, yardımlaşmanın ve tüm insanların dertleriyle dertlenme günü olduğunu belirtti.

AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ise Kurban Bayramı'nı güven, huzur, birlik ve beraberlik içinde kutladıklarını belirtti.

Birlik ve beraberlikle aşılmayacak hiçbir sorunun kalmayacağını belirten Taşar, "Kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, yöneticilerimizle birlikte ilimiz ve tüm ilçelerimize hizmet yapma konusunda yarışıyoruz. Yeni projeler ve çalışmalarımız hayata geçecek. Allah'ın izniyle tüm mahalle ve köylerimize yeni hizmetleri ulaştıracağız." dedi.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani de paylaşma ve yardımlaşmanın daha yoğun yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Şehit aileleri ve gazilerin ziyaret edildiği programa Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, kurum amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı.

Bakmadan Geçme