Solhan'da ebeveynlere mahremiyet eğitimi verildi

Bingöl'ün Solhan İlçesi'nde Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından ailelere mahremiyet eğitimi verildi.

Solhan'da ebeveynlere mahremiyet eğitimi verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından ailelere çocuklarda mahremiyet bilinci üzerine eğitim verildi. Eğitimi veren Psikolojik danışman Selman Düzgün, bu kapsamda ailelere mahremiyet bilinci, eğitiminde çocuğun bulunduğu girişim dönemi özelliklerine göre çocuğa mahremiyet anlatma, mahremiyetini korumasını sağlama yönünde bilgiler verdi.

“MAHREMİYET BİLİNCİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

Mahremiyet eğitiminin veriliş nedeni hakkında açıklamada bulunan Kurum Müdürü Seyfettin Özdemir, "Bu kapsamda eğitim ve danışmanlık birimimiz tarafından geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız 0-1 yaşından 13-18 yaşlarına kadar mahremiyet bilinci içerisinde yetişmeleri bizim için önem arz etmektedir. Bu tür eğitimlerimiz her ay rutin olarak devam edecektir.” dedi.

Ayrıca Özdemir, bakanlığın hizmet modüllerinden olan engelli yaşlı hizmetleri, çocuk hizmetleri, şehit yakınları ve gazilere hizmet birimi, kadın hizmetlerinin yanı sıra eğitim ve danışmanlık hizmetlerini de sunduklarını söyledi.

Bakmadan Geçme