Başantrenör Aykut Lale: " Kalan bütün maçlarımızı kazanmayı hedefliyoruz"

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde düşme potasında yer alan Bingöl Solhanspor, bu hafta sahasında karşılaşacağı Galatasaray HDI Sigorta maçını kazanmak istiyor.

Başantrenör Aykut Lale: " Kalan bütün maçlarımızı kazanmayı hedefliyoruz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başantrenör Aykut Lale, matematiksel olarak ligde kalma şanslarının devam ettiğini ve bu şansı değerlendirmek istediklerini söyledi.

Son 3 maçta talihsizlik yaşadıklarını dile getiren Lale, oyuncularının da elinden geleni yaptığını belirtterek, şunları söyledi:

"Galatasaray maçını kazanmak için sahaya çıkacağız. Kalan bütün maçlarımızı kazanmayı hedefliyoruz. Tabii ki mucizelere kaldı iş ama sonuna kadar savaşma taraftarıyım. Çocuklara da onu anlatmaya çalışıyoruz. Yeter ki biz kazanalım. Rakiplerimiz eğer daha fazla galibiyet alıyorsa o zaman düşünelim. Sonuna kadar savaşmak için uğraşıyoruz."

Pasör çaprazı Ediz Kaan Fırıncıoğlu da ligde kalmak için umutlarının devam ettiğini kaydetti. Taraftardan takıma inanarak Galatasaray maçında destek vermesini isteyen Fırıncıoğlu, "Burada arma için oynuyoruz. Biz nasıl üzülüyorsak, taraftar da üzülüyor. Sahada kimse kaybetmeyi istemiyor. Kazanmak için elimizden geleni sergiliyoruz. Bundan emin olsunlar." dedi.

Art arda çok kritik maç kaybettiklerini belirten Libero Fatih Yörümez 'de , "Evimizde oynadığımız iki maç elimizden kaçtı. Halen ligde kalmak için şansımız var. Sezonun son maçına kadar elimizden geleni yaparak ligde kalmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme