Velimeşespor: 1- Bayburt Özel İdare Spor: 2

Bayburt Özel İdarespor sezonun ilk yarısını deplasmanda Ergene Velimeşespor'u 2-1 mağlup ederek tamamladı.

Velimeşespor: 1- Bayburt Özel İdare Spor: 2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda  gerçekleşen müsabakaya her iki takımda 3 puan parolasıyla çıktı. Bayburt Özel İdarespor ilk yarıyı ilk 5 te tamamlamak, Ergene Velimeşe ise düşme hattından kurtulmak amacıyla mücadeleye başladı.

Maçtan Dakikalar:

İlk yarının son maçına önemli eksikleriyle çıkan Bayburt Özel İdarespor iyi başladığı maçın 34 ncü dakikasında defansında yaptığı hatayı iyi değerlendiren ev sahibi ekip Velimeşespor, Oğuzhan Akgün attığı golle 1-0 öne geçti.

Bu golden 4 dakika sonra Bayburt Özel İdarespor 37 nci dakikada Yunus Emre Yalçın’ın ayağından beraberlik golüne ulaştı 1-1. Maçın 45 dakikası bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci devresine her iki takımda istekli başladı. İkinci devrede iki değişiklik yapan Bayburt Özel İdarespor dakikalar ilerledikçe rakip kaledeki baskısını artırmaya başladı.

Dakikalar 83’ü gösterdiğinde ceza sahası içerisinde topla buluşan Onur Kolay düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-1.

Kalan dakikalarda beraberlik için rakip kaleye yüklenen Ergene Velimeşespor istediği gole ulaşamadı ve maç 2-1 Bayburt Özel İdarespor’un galibiyetiyle tamamlandı.

Yarı devrenin son maçını deplasman galibiyetiyle tamamlayan Bayburt Özel İdarespor aldığı 3 puanla devreyi 36 puanla tamamlamış oldu.

Bakmadan Geçme