İkametini Bayburt'a alan öğrencilere belediyeden hediye çeki

Bayburt Belediyesi ikametgâhı Bayburt'ta olmayan Bayburt Üniversitesi öğrencilerine yönelik ikametgâh kampanyası başlattı.

İkametini Bayburt'a alan öğrencilere belediyeden hediye çeki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kampanya kapsamında ikametini Bayburt’a aldığına dair ikametgâh belgesi, öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile Bayburt Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuran her öğrenciye hediye çeki verilecek. İkametgâhları daha önceden de Bayburt’ta olan KYK yurtlarında kalan öğrenciler ise kampanyadan faydalanamayacak.

Kampanyayla ilgili konuşan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci “Hem ailelerinden uzakta şehrimizde üniversite öğrenimi yapan öğrencilerimize hem de şehrimizin nüfusuna katkıda bulunmak amacıyla bir ikametgâh kampanyası başlattık. Evlerde ve özel yurtlar ile apartlarda kalan öğrencilerimizi dâhil ettiğimiz kampanya kapsamında ikametgâhın Bayburt’ta olduğunu gösterir belge, öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte belediyemize müracaat eden öğrencilerimize hediye çeki vereceğiz. İnşallah şehrimiz ve öğrencilerimiz adına güzel bir çalışma olacak.” diye kaydetti.

Kampanyaya son başvuru tarihi 31 Aralık 2022 olarak belirtildi.

Bakmadan Geçme