Binali Yıldırım'dan Başkan Pekmezci'ye ziyaret

AK Parti Genelbaşkan Vekili Binali Yıldırım kalabalık bir heyetle birlikte Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi makamında ziyaret etti.

Binali Yıldırım'dan Başkan Pekmezci'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekmezci, Yıldırım’ı Bayburt’ta ve Bayburt Belediyesi’nde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Başbakanım ülkemize çok güzel hizmetlerde bulundunuz. Bizler yerel yönetimler olarak elimizden geldiği kadar ülkemize hizmet etme adına yapılması gerekenleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Şu anda çalışmalarımız planladığımız şekilde devam ediyor. İnşallah ülkemizin daha iyi, daha güzel şartlarda gelişerek bizleri de daha güçlü bir konuma getirir diye ümit ediyorum. Sizleri tekrar burada ağırlamaktan gurur duyduğumu ifade ediyor saygılar sunuyorum.” diye konuştu.

Binali Yıldırım ise Bayburt’ta bulunmaktan ve Bayburtlularla buluşmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek Başkan Pekmezci’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Daha sonra Belediye Başkanı Pekmezci Yıldırım’a Aydıntepe Kabartma Kilimi, Bayburt’un yöresel ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler ile plaket takdiminde bulunurken Yıldırım ise Başkan Pekmezci’ye çeşitli hediyeler verdi.
Yıldırım ziyaretin ardından belediye önünde vatandaşlara hitap etti.

Bakmadan Geçme