Bayburtlu minikler depremzede arkadaşlarına kucak açtı

Bayburt'ta Cumhuriyet İlkokulu tarafından "Oyuncağımı Paylaşıyorum" kampanyası başlatıldı.

Bayburtlu minikler depremzede arkadaşlarına kucak açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaşanan depremler ardından Bayburt'a giden depremzedelere bir yardım eli de Bayburtlu miniklerden geldi. 

Cumhuriyet İlkokulu, ana sınıfı öğrencileri,  "Oyuncağımı Paylaşıyorum" kampanyası kapsamında depremzede çocuklarla oyuncaklarını paylaşıyor. 

KYK yurtları içerisinde bulunan 75. Yıl Anaokuluna bağlı depremzede öğrenciler için oluşturulan anasınıfına sayısızca oyuncak götürüldü.

Deprem bölgesinden gelen çocuklara oyncaklarını hediye eden minikler, onlarla oyunlar oyadı ve eğrenceli vakit geçirdi.

 

Anasınıfı öğrencilerinin oyuncaklarını arkadaşlarıyla severek paylaştığını söyleyen okul müdürü Ahmet Bekmezci, öğrenci velilerine desteklerinden ve ilgilerinden ötürü teşekür etti. 

Oyuncakların yanı sıra kırtasiye malzemelerini de öğrencilerin hediye ettiğini söyleyen Bekmezci, "Anasınıfı öğrencilerimize başlatmış olduğumuz kampanyadan bahsedince hepsi çok mutlu oldular. Kendileri küçük ama yürekleri büyük çocuklarımız oyuncaklarını depremzede kardeşleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Oyuncaklarını paylaşmakla yetinmeyen çocuklarımız, boya kalemi, boyama kitabı gibi kırtasiye malzemelerini de kardeşleriyle paylaşarak bizleri çok mutlu ettiler. Ben çocuklarımıza ve ailelerine okulumuz adına çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

Bakmadan Geçme