Bayburt Üniversitesi Türkiye Ferdi Bowling Ligi Müsabakalarına ev sahipliği yapacak

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından eşzamanlı organize edilen Mehmet Oktay Akbulut Türkiye Ferdi Bowling Ligi Müsabakaları Bayburt Üniversitesinde gerçekleştirilecek.

Bayburt Üniversitesi Türkiye Ferdi Bowling Ligi Müsabakalarına ev sahipliği yapacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından çeşitli illerde eşzamanlı organize edilen Mehmet Oktay Akbulut Türkiye Ferdi Bowling Ligi Müsabakalarının bölgedeki koluna Bayburt Üniversitesi ev sahipliği yapıyor.

TBBDF Başkan Vekili Serdar Arslan’ın katılımıyla Bayburt Üniversitesi Bowland Bowling Salonunda başlayan müsabakalar 12 hafta boyunca sürecek. Erzincan'dan da sporcuların yer aldığı organizasyonda, Süper Lig,1'inci Lig, 2'nci Lig ve 3'üncü Lig kategorilerinde yaklaşık 20 sporcu ter dökecek.

TBBDF Başkanlığını görevini 4 yıldır yürüten Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Ferdi Bowling Liginin sporcu keşfetmek ve yetiştirmek adına önemli bir organizasyon olduğunu, Türkiye çapında çeşitli illerde gerçekleşen lig müsabakalarının bir koluna da Bayburt Üniversitesinin ev sahipliği yapmasından memnuniyet duyduğunu belirtti. 2022-2023 Mehmet Oktay Akbulut Bowling Liginin hayırlı olması dileğinde bulunan Rektör Türkmen, müsabakalara katılacak sporculara başarılar diledi.

Bakmadan Geçme