Bayburt Doğal Taş Fabrikası destek almaya hak kazandı

Bayburt Doğal Taş Fabrikası, 'Kurumsal Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Destek Programı' kapsamında desteklenecek.

Bayburt Doğal Taş Fabrikası destek almaya hak kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgesel kalkınma bakımından önmeli hizmetler sunan firmaları yönetim, finans, sürdürülebilirlik ve etkinlik bakımından desteklemek amacıyla kurulmuş olan Kurumsal Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Destek Programı’na Bayburt Doğal Taş Fabrikası da  başvuruda bulundu. Başvuru onaylanarak destek almaya hak kazandı. 

Proje kapsamında 2 milyon 750 bin TL’si işletme sermayesi, 500 bin TL’si personel istihdamı ve 500 bin TL’si makina-ekipman alımı olmak üzere toplam 3 milyon 750 bin TL tutarında destek sağlanacak. Verilen desteğin etkin kullanılması amacıyla, fabrikaya 24 ay boyunca danışmanlık desteği verilecek.

Projenin tamamlanmasıyla fabrikanın sürdürülebilir büyüme ve ihracat arttırma, uluslararası pazarlarda bilinirlik kazanma, inovasyon ve güçlü strateji oluşturma tekniklerinin geliştirilerek bölgeye değer katması hedefleniyor.

Bayburt Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen destek sözleşmesi imza törenine, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven, şirket ve Ajans yetkilileri katıldı.

Bakmadan Geçme