At tutkunu depremzede ikizlere Bayburt'ta anlamlı hareket

Yaşanan depremlerden etkilenen Şerife Bülbül ve Berre Bülbül kardeşler, Osmaniye'den Bayburt'a geldiler. Bayburt'a gelen ikizlerin tek hayali ise yeniden atlara kavuşmaktı.

At tutkunu depremzede ikizlere Bayburt'ta anlamlı hareket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayburt Kop Atlı Spor Kulübü Başkanı Erkan Tokay, Osmaniye'den gelen at tutkunu ikizleri öğrenince hemen harekete geçti. 

Tokay, Kop köyünden merkeze araç göndererek ikizleri yaşadıkları evden çiftliğe aldırdı. Kop köyünde ikiz kardeşleri ve ailesini misafir etti.

At tutkunu ikizler yeniden atlarla buluşacaklarını öğrenince çok sevindiler. 

Kulüp başkanı Tokay ve kulübün oyuncuları, Bülbül kardeşlere çiftliğin kapısını açtı, at meraklısı ikiz kardeşleri yeniden atlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadı.

Bir süredir at binemeyen ve atları özleyen ikizler, Kop Atlı Spor Kulübü oyuncuları gözetiminde at bindi, keyifli vakit geçirdi.

At çiftlikleri olduğunu, at binme konusunda usta olduklarını söyleyen ikizler daha sonra yardımsız bir şekilde önce at üzerinde çiftlikte tur attı, ardından ise atları dörtnala sürdüler.

At üzerinde hünerlerini sergileyen 10 yaşındaki minik kardeşlerin at üzerindeki hallerini gören kulübün oyuncuları ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kardeşler gün boyunca kendilerine verilen Turbo ve Şimşek isimli atlara bindi, doyasıya eğlendi.

Kendilerine bu fırsatı tanıyan Kop Atlı Spor Kulübüne teşekkür eden usta binici kardeşler, Osmaniye'de bulunan at çiftliğinde at biniyormuş hissine kapıldıklarını ve bir an olsun yabancılık çekmediklerini belirttiler.

İkiz kardeşiyle at binmeyi sevdiğini söyleyen, Şerife Bülbül, "Bizim de Osmaniye'de bir çiftliğimiz var, orada ikizimle birlikte at binerdik. İkizim Berre ile atlara binmeyi gerçekten çok seviyoruz" dedi. Atlarla aralarının iyi olduğunu ve ikiziyle birlikte atlara sürekli bindiğini belirten Berre Bülbül, "Atlara binmeyi çok seviyorum. Atlarla aramız çok iyi, ikizim de ben de atlarla çok iyi anlaşıyoruz, zaten Osmaniye'de at çiftliğimiz var orada sürekli atlara biner, vakit geçirirdik. Bizi bugün burada misafir eden Bayburt Kop Atlı Spor Kulübüne çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Kop Atlı Spor Kulübü olarak depremzede ikiz kardeşleri ailesiyle birlikte çiftlikte ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden başkan Tokay, çiftliğin kapılarının ikiz kardeşler başta olmak üzere tüm depremzede ailelere, at merakı olup at binmek isteyen tüm vatandaşa açık olduğunu bildirdi.

Ellerinden geldiği kadar ikiz kardeşlerin kulüp olarak yanında olduklarını aktaran Tokay, Bülbül kardeşlerin at sevgilerinin yitirilmemesi için çaba göstereceklerini ifade etti ve "Osmaniye'den gelen depremzede ikiz kardeşleri Kop Atlı Spor Kulübü olarak çiftliğimize davet ederek, ağırladık. Babalarının Osmaniye'de at çiftliği olduğunu öğrendik, at sevgilerini yitirmemeleri için bu çocuklarımızın yanındayız. Her zaman kulübümüze davet edip, at binme sevgilerini unutturmayacağız. Elimizden geldiği kadar imkanlarımızı onlara sunacağız" diye konuştu. 

Bakmadan Geçme