Akademik yıl başlangıcı öncesi personele hijyen eğitimi verildi

Bayburt Üniversitesinde, 2021-2022 akademik yılına hazırlık kapsamında üniversite personeline 'Covid-19 İçerikli Hijyen Eğitimi' verildi.

Akademik yıl başlangıcı öncesi personele hijyen eğitimi verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayburt Üniversitesi, koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirleri genişletiyor.  Salgın süreci de göz önünde bulundurularak yeni akademik yılın hazırlıklarının sürdürüldüğü Bayburt Üniversitesinde, tüm personel ve öğrencilerin daha hijyenik ortamlarda iş ve eğitimlerine devam edebilmeleri için, üniversitede görev yapan şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik personellerine 'Covid-19 İçerikli Hijyen Eğitimi' verildi. 

Bayburt Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Öğretim Görevlisi İsrafil Ertürk tarafından gerçekleştirilen eğitimler 9-15 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Katılımcılara koronavirüs yayılımı, virüsten korunma ve kontrol yolları, kişisel hijyen, işyeri ve ofis temizliği, işyerlerinde kullanılan alet ve ekipman temizliği ve önemi, atık yönetimi, atıkların kontrolü, iş sağlığı ve güvenliği ekipmanları ile işaretlemeler, genel hijyen kuralları, sosyal ve ortak kullanım alanlarındaki hareket tarzları, servislerde uyulması gereken kurallar ve maske kullanımı gibi konularda eğitimler verildi. 

  

Bakmadan Geçme