• Haberler
  • Ağrı
  • Başkan Acar öğrencilerle tiyatro etkinliğinde buluştu

Başkan Acar öğrencilerle tiyatro etkinliğinde buluştu

Ağrı Doğubayazıt Belediyesi öğrenciler için 'Tiyatroda Buluşalım' etkinliği düzenledi.

Başkan Acar öğrencilerle tiyatro etkinliğinde buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Kutlu Aktaş Konferans Salonunda gerçekleştirilen ‘Tiyatroda Buluşalım’ etkinliğinde, ‘İyilik İksiri Müzikal Çocuk Tiyatrosu’ oyununu 2 bin 100 öğrenci izledi. 

“KALBİMİZ BU ŞEHİR İÇİN ATTI”

Gösterimde öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Yıldız Acar, öğrencilere hitabında, “Sevgili öğrenciler, ben de sizler gibi bu güzel şehrin herhangi bir mütevazı evinde doğdum. Kalbimiz hep bu şehir için attı. Ama bizim çocukluğumuzda herhangi bir sanatsal ya da sosyal etkinlik yoktu. Fakat şimdi elimizdeki imkânları sizler için kullanıyoruz. İyi çalışın ve hedefleriniz olsun. Ancak doğru olmayı hedefleyen biri kendi hayallerine dokunabilir. Bu yüzden doğru olun, ailenize ve büyüklerinize saygılı olmayı ve örnek almayı hayatınızın en büyük amacı olarak edinin. Bu tür etkinliklerle altın kalplerinize daha çok ulaşmayı istiyoruz ve bunu yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinize kucak dolusu sevgiler yolluyorum. İyi eğlenceler.” diye konuştu. 

ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO ETKİNLİĞİ 3 AYDA BİR DÜZENLENECEK

Çocuklarla sanat etkinliklerine devam edeceklerini dile getiren Başkan Acar, “Etkinliğimizin ikincisini gerçekleştirdik. İlkinde bin 800, ikincisinde 2 bin 100 öğrenciyi tiyatro ile buluşturduk. Her etkinlikte bu sayının artmasını hedefliyoruz. Yeni yönetimimizde toplumun tüm kesimlerini kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız için yaptığımız ‘Tiyatroda Buluşalım’ etkinliğini üç ayda bir düzenlemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme