Bakan Nebati : "Her ay enflasyonun nasıl düştüğünü hep beraber göreceğiz"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, " Aralık ayından itibaren her ay enflasyonun nasıl düştüğünü hep beraber göreceğiz." dedi.

Bakan Nebati : &quotHer ay enflasyonun nasıl düştüğünü hep beraber göreceğiz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, MÜSİAD'ın iftar yemeğinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.  "Pazardaki fiyatları biliyoruz. Biz de bu ülkede yaşıyoruz. Aynı sokakta, pazarda, sofrada, minibüste, otobüsteyiz." diyen Bakan Nebati, "Bu halkın iç dünyasını, çalışanların ne istediğini biliyoruz. Aralık ayından itibaren her ay enflasyonun nasıl düştüğünü hep beraber göreceğiz." diye konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den artan hayat pahalılığıyla ilgili dikkat çekici bir açıklama geldi. Nebati, "Pazardaki fiyatları biliyoruz. Biz de bu ülkede yaşıyoruz. Aynı sokakta, pazarda, sofrada, minibüste, otobüsteyiz." dedi."

"BU HALKIN İÇ DÜNYASINI BİLİYORUZ"

Nebati, "Bu halkın, gençlerin, kadınların ve çocukların iç dünyasını, çalışanların ne istediğini biliyoruz. Sıkıntıları paylaşıyoruz. Bu sıkıntıların üstesinden gelecek azmi ise ortaya koyuyoruz, koymaya devam edeceğiz.” diyen Nebati sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yaşanan tüm zorluk ve sıkıntıya rağmen Türkiye'nin her zaman bunları atlatıp yoluna devam edecek kapasitede olduğunu ifade eden Nebati şöyle devam etti:"Biz gözlerimizi kapatıp yaşanan zorlukları görmezden gelmiyoruz. 21'inci yüzyıl, Türkiye'nin yüzyılıdır. Küresel krizin ortasındayız. Salgın bitti dedik. Tedavide, petrol fiyatlarında ciddi sorunlar var. Fiyatlar her yerde yükseliyor. Ama bir ülke çıktı. Bir lider çıktı. Ukrayna'yla da Rusya'yla da sorunların giderilmesinde İstanbul'u merkez yaptı. İstanbul merkez olmakla zaten övünüyordu, şimdi bu kanıtlandı. Biz böyle bir ülkeyiz. Onun için biz hep beraberiz."

Bakmadan Geçme