• Haberler
  • Spor
  • Avrupa'daki en pahalı 10 transfer... Fiyatlar dudak uçuklattı

Avrupa'daki en pahalı 10 transfer... Fiyatlar dudak uçuklattı

Ara transfer döneminde Avrupa kulüpleri kadrolarını maliyeti yüksek oyuncularla güçlendirdi. Kulüplerin transfer ettiği futbolcuların fiyatları dudak uçuklattı.

Avrupa'daki en pahalı 10 transfer... Fiyatlar dudak uçuklattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avrupa kulüplerinnde ara transfer mesaisi sona erdi. Ara transfer döneminde en fazla transfer İngiltere Premiere Lig takımlarından yapılırken; Chelsea ise en yüksek rakamlı transferlerle öne çıkan takım oldu. 

Kulüplerin fiyatlarına göre yaptığı transferlerde ilk 10'da; 25 milyon Euro ile 121 milyon Euro arasında değişen bonservis bedelleri çok konuşuldu.

EN PAHALI TRANSFER BENFİCA

10- Avrupa’daki en pahalı transferlere baktığımızda 10. basamakta karşımıza iki isim çıkıyor. N. Forest’ın, Palmeiras’dan kadrosuna kattığı Danilo ve Arsenal’ın, Spezia’dan kadrosuna kattığı Jakub Kiwior için kulüpler 25 Milyon Euro bonservis ödedi.

  

9- Premier Lig’de kalma mücadelesi veren Leeds United Georginho Rutter için Hoffeniem’a 28 milyon Euro ödedi.

  

8-Ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Chelsea, Lyon’dan Malo Gusto’yu Chelsea 30 milyon Euro’ya renklerine bağladı.

7-Premier Lig’de beklentilerin oldukça gerisinde kalan Chelsea, PSV’nin genç sağ kanat oyuncusu Noni Madueke için 35 Milyon Euro bonservis ödedi.

 

6-Chelsea’nın yaptığı bir diğer transfer Monaco’dan 38 milyon Euro Badiashile oldu.

5-Liverpool’un devre arası transfer döneminde yaptığı tek transfer olan Cody Gakpo için PSV’ye 42 milyon Euro ödedi.

4- Tottenham’ın bu ara transfer döneminde 3 transfer yaptı. Bu transferler arasında en pahalı oyuncu Sporting Lizbon’dan 45 Milyon Euro transfer edilen Pedro Porro oldu.

3-Premier Lig’de bu sezon başarılı bir performans gösteren Newcastle United, Anthony Gordon için Everton’a 45,20 milyon Euro ödedi.

 

2-Chelsea’nin ara transfer dönemindeki en pahalı ikinci transferi olan Mykhaylo Mudryk için Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’e 70 milyon Euro ödedi.

1- Chelsea, Enzo Fernandez için Benfica’ya 121 milyon Euro ödedi ve 2022-23 ara transfer döneminin en pahalı transferi oldu.

      

Yorumlar 2
YEMLİHA 06 Mart 2023 19:47

Sanki ekmek parası veriyorlar

Tuna K. 06 Mart 2023 18:28

Bazen gerçekten bu paraları hak ediyorlar mı diye düşünüyor insan

Bakmadan Geçme