Sözde gazeteci ifadeye çağrıldı

TikTok hesabından para sayarak, AK Parti İlçe Başkanını tehdit eden sözde gazeteci yapan Fatih Topal, bugün Düzce Adliyesine ifadeye çağrıldı.

Sözde gazeteci ifadeye çağrıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

NARKOTİK KÖPEKLERİ İLE ARAMA YAPILDI

İddiaya göre, Düzce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, saat 12.00 sularında evinde ve iş yerinde narkotik köpekleri ile arama yapılan, Düzce Akçakoca'da sözde gazetecilik yapan Fatih Topal’ın, cep telefonu ve elektronik aletleri, el konulmak suretiyle Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderildi.

CEP TELEFONU VE ELEKTRONİK EŞYALARINA EL KONULDU

Fatih Topal, evinde ve iş yerindeki aramadan sonra ifade vermek için Düzce Adliyesine çağrıldı. Topal’ın soruşturması halen devam ediyor.

Hakkında başka şantaj dosyaları olduğu ifade edilen sözde gazeteci Fatih Topal, geçen ay, TikTok hesabından para saydığı görüntüleri paylaşarak, AK Parti Düzce İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nu tehdit etmişti. Sözde gazeteci Fatih Topal, söz konusu videoda, Sarıoğlu’na,"Sarışın oğlan, madem bizi o kadar seviyordun kendini bize neden bu kadar ezdirdin? Gerek var mıydı? Aferin sana beni kazandın." ifadelerini kullanmıştı.

Bakmadan Geçme