Skandal! 8 yaşındaki çocuğun kafa derisini yüzdüler

Erzincan'da başıboş 5 köpeğin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Emin'in Erzurum'da tedavisi sürüyor.

Skandal! 8 yaşındaki çocuğun kafa derisini yüzdüler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay dün Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde meydana geldi. 5 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki çocuk, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, oyun parkının yan tarafında evlerin önünde yürüyen 8 yaşındaki Emin Beşiktaş, bir anda başıboş 5 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Feci şekilde yaralanan ve kafası parçalanan çocuk acilen ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunan çocuk, daha donanımlı olan Erzurum’daki Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne ambulansla sevk edilerek burada ameliyata alındı.

AMELİYAT 4 SAAT SÜRDÜ

Küçük çocuğun hastaneye getirildiği sırada vücudunun çeşitli yerlerinde derin ısırıklar bulunurken kafa derisi ise parçalanmış durumdaydı. Atatürk Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Abdulkerim Olğun tarafından ameliyata alınan Emin Beşiktaş’ın 4 saatlik ameliyatın ardından kafa derisi yerine dikildi.

“KAFA DERİSİ ADETA YÜZÜLMÜŞTÜ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Öğr. Üyesi Abdulkerim Olğun, Emin’in hastaneye geldiği sırada kafa derisinin adeta yüzülmüş gibi olduğunu ifade ederek, “Hastamıza 5 sokak köpeği aynı anda saldırıyor. Hastamızın tüm kafa derisi halk tabiri ile yüzülmüş gibiydi. Çok derin ısırıklar vardı. Muhtemelen boynundan tutulmuş. Bedeninde çok sayıda yaralanmalar vardı. Acile geldikten sonra hemen ameliyata aldık. Yaklaşık 4-5 saatlik bir operasyon oldu. Tıpta her şeyi kesin konuşamıyoruz ama benim tahminim çocuğumuz kurtulacak diye düşünüyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme