Ağrı ve Van'da kaçakçılık operasyonu

Ağrı ve Van'da 80 polisin katılımı ile düzenlenen eş zamanlı kaçakçılık operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı, 2 milyon 150 bin lira değerinde kaçak malzeme ve silah ele geçirildi.

Ağrı ve Van'da kaçakçılık operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak yollarla ülkeye getirilen cep telefonlarının Patnos ilçesinde piyasaya sürüldüğü ihbarı üzerine harekete geçti.

Tespit edilen şüphelilere yönelik 6 aylık takip ve çalışma sonucunda Ağrı ve Van’da toplam 14 adrese 80 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda A.Y., Ö.N., M.N., H.Y., M.İ., M.N.G. ve S.D. isimli şahıslar yakalandı ve ardından gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda ise  2 milyon 150 bin lira değerinde 255 adet gümrük kaçağı telefon, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 208 adet 9 mm tabanca fişeği, 102 adet av tüfeği fişeği, 10 adet ses fişeği, 6 adet kurusıkı tabanca fişeği, 1 adet IMEI klonlama aparatı ve klonlama işlemlerinde kullanılan laptop ele geçirildi.

KOM Şube Müdürlüğü'nde tamamlanan işlemlerin ardından Patnos Adliyesine sevk edilen zanlılardan H.Y., Ö.N. ve M.İ. tutuklanıdı, diğer 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bakmadan Geçme