İYİ Parti Ardahan İl Başkanına saldırının görüntüleri ortaya çıktı!

Dün saldırıya uğrayan İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat'ın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İYİ Parti Ardahan İl Başkanına saldırının görüntüleri ortaya çıktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Taşkın Polat, dün diyaliz tedavisi için gittiği Ardahan Devlet Hastanesi önünde saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz 3 saldırganın güvenlik kamerası görüntüleri bugün ortaya çıktı.

“SALDIRININ SİYASİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Polat, saldırının siyasi olduğunu düşündüğünü söyledi. Polat, “Benim kimse ile şahsi bir hesabım, kimseyle herhangi bir kavgam, alacak verecek davam yok. Bu saldırının siyasi olduğunu düşünüyorum. Er ya da geç bu alçakça saldırıyı yapanlarla elbetteki yüz yüze geleceğiz. Erkekçe karşımıza çıkamayan alçaklar, en savunmasız olduğum anda saldırıya geçtiler. Ebetteki her şeyin bir bedeli olur. Devletimiz ve polislerimiz araştırmayı yapıyor inşallah en kısa zamanda failler yakalanacak ve biz de kendilerini tanımış olacağız.” diye konuştu

ARAÇ SAHİBİ IĞDIR’DA YAKALANDI

Öte yandan Polat’ın Avukatı Osman Nuri Yıldız ise, bugün saldırganların bindiği araç sahibinin Iğdır’da ortaya çıktığını ve Iğdır’da ifadesi alındıktan sonra diğer saldırganların kimliklerine ulaşılacağını söyledi. Yıldız, saldırganların kimliğinin belirlenmesinin ardından kamu davası açılacağını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme