Eş zamanlı hayvan hırsızlığı operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Ardahan ve Kars'ta gerçekleştirilen hayvan hırsızlığı operasyonu neticesinde gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Eş zamanlı hayvan hırsızlığı operasyonu: 2 kişi tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olayla ilgili olarak Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri, Ardahan merkez ve Damal ilçesinde büyükbaş hayvan hırsızlığı suçunu işledikleri tespit edilen 5 zanlıya yönelik çalışma gerçekleştirdi. Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında kent merkezi ile Damal ilçesinde 25 Haziran-7 Kasım tarihleri arasında büyükbaş hayvan hırsızlıklarına karışan şüphelilere yönelik olarak Ardahan ve Kars'ta belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. 5 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlar neticesinde hırsızlık yaptıkları öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Ardahan Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden 2’si ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Zanlıların Ardahan merkeze bağlı Köprücük, Yalnızçam ve Nebioğlu köyleri ile Damal ilçe merkezinde çeşitli tarihlerdeki hayvan hırsızlıklarına karıştıkları öne sürüldü.

Bakmadan Geçme