Başkan Savcı Sayan'dan HDP'ye 'hodri meydan'

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda HDP'ye sert çıktı: "Derdinizin Kürtler olmadığını biliyoruz."

TAKİP ET

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından HDP'ye 'hodri meydan' okudu: Sayan: 'Derdinizin Kürtler olmadığını biliyoruz.Ama siz hep gerçeği gizliyorsunuz kamuoyunda bunları açığa çıkarmamız lazım açık açık konuşmalı gerçek yüzünüzü Kürtler görmeli.' dedi.

Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Bölgenin bir siyasetçisi olarak HDP'ye açık Çağrımdır.. Bayrağın Tekliğine, Vatan, Millet ve toprağın birliğine/ bütünlüğüne ve tekliğine inanıyor ve şiddeti/silahı PKK'yı red ediyorsanız, gelin Biz kürtler biz bize tartışalım.. Kürtlerin hakkı deyince ne istiyorsunuz.
EDİ BESE — Savcı Sayan

Ülkemizde yaşayan vatandaşlarımıza tanınan haklardan Kürt kardeşlerimize tanınmayan ne var.. derdinizin Kürtler Olmadığını biliyoruz.Ama siz hep gerçeği gizliyorsunuz kamuoyunda bunları açığa çıkarmamız lazım açık açık konuşmalı gerçek yüzünüzü Kürtler görmeli..
Hodri meydan — Savcı Sayan

3) Biliyorum cevap veremeyeceksiniz çünkü siz PKK dışında başka bir şey düşünmüyorsunuz derdiniz Kürtler değil PKK'nın taşeron olduğu devletlere siyasi destekten başka Bir politikanız yok.. Ama biz Kürtler sizin bu oyununuzu bozacağız..Ve Kürtler size isyan edecek — Savcı Sayan

Bakmadan Geçme