Vatandaş davet ediyor Başkan Acar konuk oluyor

Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, vatandaşların daveti üzerine iftar sofralarına konuk oluyor.

Vatandaş davet ediyor Başkan Acar konuk oluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan’ın gelmesiyle birlikte Doğubayazıt’ta iftar sofraları da şenlenmeye başladı. Vatandaşlar Belediye Başkanı Yıldız Acar’ı da iftar neşelerine dahil ediyor. Başkan Acar vatandaşların davetiyle haftada en az 4 ailenin evine konuk oluyor.

İftar öncesinde hane halkı ile sohbet eden Başkan Acar, ufak hediyelerle çocukların da gönlünü alıyor. İftar öncesinde çocuklarla oyunlar oynayan Başkan Acar, hane halkı ile birlikte iftar topunun atılmasını bekliyor.

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Acar, vatandaşların davetinden çok memnun olduklarını, ellerinden geldiği kadar davetlere icabet etmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Acar, “Doğubayazıtlının en önemli özelliklerinden biri de, misafirperverlik ve cömertlikleridir. Halkım, düşmanı bile olsa kapısını çaldığınız her an elindekini ve avucundakini paylaşmaya hazır. Bu bizim temelimizde kısacası hamurumuzda var. Özellikle Ramazan ayında konu komşusu, yaşlısı genci ayırt etmeden yardım elini uzatan tüm vatandaşlarımızın emeğini Rabbim kabul etsin. Misafirperverliğinden dolayı ailelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu vesile ile halkımızın ve İslam aleminin Ramazan-ı şerifleri mübarek olsun.” dedi.

Bakmadan Geçme