Vali Varol yeni kaymakamı makamında ziyaret etti

Ağrı Valisi Osman Varol, Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca'yı ve Taşlıçay Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Vali Varol yeni kaymakamı makamında ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Varol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Burdur Karamanlı Kaymakamı iken Taşlıçay Kaymakamlığı'na atanan Adem Topaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca ve ilçe protokol üyeleri ve çocuklar tarafından karşılanan Vali Varol, Kaymakam Topaca ile makamında bir süre görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Taşlıçay Kaymakamı Adem Topaca, ilçenin genel durumu hakkında Vali Varol’a bilgi verdi. 

Taşlıçay Anadolu Lisesi’ni de ziyaret eden Varol öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Pandemi dolayısıyla verilen aranın ardından yeniden okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşan 9. ve 12. sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Varol, gençlerle hedefleri hakkında sohbet etti. Daha sonra okulda incelemelerde bulunan Varol, kapalı spor salonunu inceleyerek okulun personel durumu, sosyal faaliyetleri ve öğrenci kapasitesi hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı. 

İncelemelerini tamamlamasının ardından öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapan Varol, bir süre sohbet ettiği öğretmenlere sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi.

      

Bakmadan Geçme