Ucuz ekmek tartışması sürüyor

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu'na yaptığı ucuz ekmek göndermesi tartışması sürüyor.

Ucuz ekmek tartışması sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, dün Ağrı'da yeni ekmek fiyatlarını açıkladı. 1.4 TL ile Ağrılıların en ucuz ekmeği yiyeceklerini söyleyen Başkan Sayan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da ucuz ekmek göndermesinde bulundu. İmamoğlu'na, "Üretemiyorsanız biz üretelim." diyen Başkan Sayan'a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun yanıt verdi. Ongun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında İstanbul'da halk ekmeğin 1.25 TL'ye satıldığını belirterek, "Ağrı’ya Halk Ekmek gönderelim de belediye zarar etmesin. Bu hesapla Ağrı batar." paylaşımında bulundu. 

Ardından, Ağrı Belediyesi Basın Danışmanı Oğuzhan Hançer Murat Ongun'a yanıt verdi. Ongun, paylaşımında, bir gün önce marketlere dağıtım yapılacağını söyleyen Başkan Sayan'ın sözlerini ve Türkiye'nin en ucuz toplu taşıma hizmetinin Ağrı'da verildiğini hatırlattı. Ongun, mesajında, "Sevgili Meslektaşım Siz sadece kendi büfelerinizde 1.25'e satıyorsunuz biz marketlere de veriyoruz.Kâr payını düştükten sonra ekmeği 1.20’ye satmış oluyoruz Siz Savcı Sayan ile mukayese edemezsiniz. Buyrun ulaşımda aynı atağı görelim Öğrencibüs-0.25 Krş Hastabüs-1TL Halkbüs-1.5TL." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme