Savcı Sayan Trabzonspor bayrağına sahip çıktı

Bir sosyal medya kullanıcısının Ağrı'nın Patnos Belediyesi'nin, memurların Trabzonspor bayrağı asma isteğine karşı çıkması üzerine, Savcı Sayan bayrağa sahip çıktı.

Savcı Sayan Trabzonspor bayrağına sahip çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün bir sosyal medya kullanıcısı, Ağrı’nın Patnos Belediyesi’nin, memurların Trabzonspor bayrağı asma isteğine karşı çıktığı yönünde bir paylaşımda bulundu.

Kullanıcının , “Patnos/Ağrı’da göreven yapan Trabzonsporlu memur arkadaşlarımız belediyeden izin alarak Trabzonspor bayrağı asmışlar. Daha sonra şikayet sonrası bayrağı belediye indirmiş. Bu hassasiyeti sadece Trabzonspor için mi uyguluyorsunuz?” şeklindeki paylaşımına Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’da yanıt gecikmedi.

Savcı Sayan, o kullanıcıya Trabzospor bayrağını Ağrı Belediyesi’ne asabileceklerine dair yanıt verdi.  Savcı Sayan paylaşımında, “Getirsinler Ağrı belediyesine asalım. Trabzonspor Anadolunun sesidir.Hepimizin  temsilcisidir Trabzonsporlu olmasak bile Trabzonspor bizi temsil ediyor. Trabzonspor Anadolunun sevdasıdır..” dedi.

Bugün ise AK Parti TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak Savcı Sayan’a teşekkürlerini iletti.  Balta’nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Trabzonsporumuzun bayrağını Ağrı Belediyesine asma çağrısı yapan değerli dostum Ağrı Belediye Başkanı

Sn. SavciSayan'a teşekkür ediyor, şampiyonluk kutlamaları için Trabzon'a davet ediyorum.

Son olarak ise ” TRABZONSPOR BİR ANADOLU DESTANIDIR…” diyen Sayan, yine bir paylaşımda bulunarak belediyeye asmak üzere bir Trabzonspor bayrağı talebinde bulundu.

 Sayan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

TRABZONSPOR BİR ANADOLU DESTANIDIR

"Sayın vekilim,Sipariş versek bile cumartesiye yetişmeyebilir Trabzon’da hazır varsa çok ama çok büyük bir Trabzonspor bayrağı gönderir misiniz belediyemize asacağız…"

Bakmadan Geçme