Örnek Başkan'dan örnek davranış: bütçeyi afiş yapıp astı

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, 2021 yılı bütçesini Belediye binasına asarak vatandaşla paylaştı.  

Örnek Başkan'dan örnek davranış: bütçeyi afiş yapıp astı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başta altyapı hizmetleri olmak üzere ilçedeki çalışmalarıyla takdir toplayan Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, ‘Bağımsız ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla halkımıza hizmet veriyoruz’ sloganıyla 2021 yılı bütçe tablosunu Belediye binasına asarak vatandaşla paylaştı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Acar, 2021 yılında şehrin çehresini değiştirecek hizmetler yaptıklarını, bu hizmetlerin 2022 yılında da devam edeceğini belirtti. Başkan Acar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2021’DE YAPTIKLARIMIZ 2022’DE YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

"Hizmet yapmak yetmiyor birde şeffaf belediyecilik anlayışını yerleştirmek için halkımıza hesap vermenin zorunluluğu olduğu düşünüyoruz. Onun için yıllık gelir gider tablomuzu neyi nereye harcadığımızı kuruşu kuruşuna halkımızın bilgisine sunma gereği duyuyoruz. Hizmet şeffaf ve dürüstlük ilkesiyle, halka hesap vermeyle tamamlanır. Kimsenin kahve köşelerinde dedikoduyla, iftirayla,  karalamayla hizmetlerimize gölge düşürmesine izin vermemek için alnımız açık bir şekilde bir ilke daha imza atıp halkımıza hesap vermeyi ve bizden sonra da bu geleneğin devam etmesi için örnek davranış sergiliyoruz. Bizi hiçbir somut delilleri olmadan, sorduğunda kendi söylemini bile yalanlar deyişle, her halinde iftira attığı somut olan söylemi ile anlayışıyla kirlilik yaratan kirli zihniyet, tüm bu hizmetlerimizi görmezden gelip vicdani rahatsızlıklarını yansıtmadan bize çamur at tutmasa izi kalır düşüncesindekiler, bilsin ki artık izi de bizde kalmaz. Sadece yazık edip kirlettiğiniz kalbiniz ve beyniniz gibi eliniz çamurda kirlenir. 2021 yılında devrim niteliğinde bir hizmet ile şehrimizin çehresini değiştirdik. Ben Doğubayazıt sevdasını yüreğinde taşıyan ve halkına sevdalı biriyim. 2021 yılında yaptıklarımız, 2022 yılında yapacaklarımızın teminatıdır. Buradan hizmetlerimize sırf muhalefet olmak için muhalefet olan zihniyete de sesleniyorum, bırakın iftira, yalan ve dedikodu üretmeyi, gelin hep beraber hizmet üretelim. Biz hepimiz bu memleketin insanıyız mevkiler makamlar geçicidir sadece bizim için kalıcı makam mevki halkımızın yüreğidir. Gelin hep beraber bu yiğit, asil halka hizmet edelim. Bizimle uğraşmak size fayda sağlamaz, sadece halkın hizmetine zarar verir. Vazgeçin, buradan size ekmek çıkmaz anlayın...  Dua halkımızdan, hizmet bizden."

Bakmadan Geçme