Muhtarlar Derneği Başkanı Milletvekili Ekrem Çelebi'ye verdi veriştirdi

Patnos Muhtarlar Derneği Başkanı Kasım İleri AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi'ye verdi veriştirdi: 'Onun yüzünden istifa ettim.'

Muhtarlar Derneği Başkanı Milletvekili Ekrem Çelebi'ye verdi veriştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Patnos Muhtarlar Derneği Başkanı Kasım İleri, katıldığı bir programda AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ile ilgili şoke eden iddialarda bulundu.

“MİLLETVEKİLLERİ BİZİMLE TEMASTA BULUNMUYOR”

Ağrı’nın milletvekillerinin ilçelerin sorunlarıyla ilgilenmediğini savunan İleri, “Ağrı'nın 4 milletvekili var, 3'ü HDP'den 1'i AK Parti'den. HDP'lilerin eli kolu bağlı zaten ama AK Partili olanda gelip bizimle temaslarda bulunmuyor.” dedi.

“EKREM ÇELEBİ’NİN YÜZÜNÜ BİR KERE BİLE GÖRMEDİM”

Milletvekillerini seçimden seçime gördüklerini söyleyen İleri, “Gelip vaatlerde bulundular, seçim sonrasında birinin yüzünü görmedik, taziyeye bile adam seçerek geldiler. Tanıdığı akrabası varsa ona göre uğradılar buraya. Ben seçim zamanı zorla çoluğuma çocuğuma oy kullandırttım. Evimden 35 oy Ekrem Çelebi'ye gitti, bir kere yüzünü görmedim. Ben muhtarlar derneği başkanıyım beni bir kez toplantıya bile çağırmadılar.” diye konuştu.

“YOL YAPILSIN DİYE ALINAN PARALAR NEREDE?”

Ayrıca Patnos’un yollarının yapılmadığından da dert yanan İleri, Milletvekili Ekrem Çelebi’nin, her fırsatta Patnosluları işe aldığını söylediğini, ancak söylemlerinin gerçeği yansıtmadığını öne sürdü. İleri, şunları söyledi:

“Köprü, yol yapmayı biliyorlar Patnos'un yollarını niye yapmıyorlar? Devletten yol için aldıkları paralar nerede? Ekrem Çelebi yüzlerce insanı işe aldıklarını iddia ediyor, bir tanesi Patnos'un fakiri, fukarası değildir. Hepsi kendi tanıdıkları bunu gerekirse ad soyad olarak ortaya dökerim.”

“EKREM ÇELEBİ PATNOS’TA UYUYAMAZ HALE GELECEK”

Milletvekillerinin kendilerine destek olmadıklarını vurgulayan Kasım İleri, “Bizim bir yazıhanemiz yok bu bizim eksikliğimiz değil, seçtiklerimizin suçu. Bize destek değil köstek oluyorlar. Buranın tüm işini ben kendim halletim parasını cebimden verdim, kimse bana destek olmadı. 11 yıldır AK Partinin kurucu üyesiydim Ekrem Çelebi yüzünden istifa ettim. O Ekrem Çelebi Patnos'da barınmayı bırakın uyuyamaz bile zamanı gelecek.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme