Kurumların yarışı nefes kesti

Bu yıl onuncusu düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Ligi'nde finale yükselen takımlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Bulut İnşaat oldu.

Kurumların yarışı nefes kesti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Ligi’nde yarı final müsabakaları tamamlandı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Bulut İnşaat finale yükselen iki takım oldu. 

Günün ilk maçında Bulut İnşaat, turnuvanın favorisi olarak gösterilen Araştırma Hastanesi’ni 6-0 mağlup etti. Araştırma Hastanesi’nde Adem aslan, kazanılan penaltıyı gole çeviremez iken, Adem Bulut oynadığı futbolla maça damgasını vurdu. 

Yarı finalin ikinci maçında ise İl Özel İdaresi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası karşı karşıya geldi. İlk yarıyı üstün tamamlayan İl Özel İdaresi devre arasına 2-0 önde girdi. İkinci yarıda kalesinde peş peşe gördüğü 3 gol ile mağlup duruma düştü. İl Özel İdaresi maçın son dakikasında attıkları golle 3-3’lük beraberliği yakaladı ve penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışlarında rakibini seri atışlarda yenen Esnaf ve Sanatkarlar Odası, final maçında Bulut İnşaatın rakibi oldu. Final müsabakasının tarihi ilerleyen günlerde duyurulacak.

Bakmadan Geçme