Kaymakam Balcı'dan çok konuşulacak kaplıca tanıtımı

Ağrı Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, Diyadin Köprü Kaplıcalarını tanıtmak için kar altında 40 derece sıcaklıktaki suya girdi. 

Kaymakam Balcı'dan çok konuşulacak kaplıca tanıtımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaymakam Balcı, Diyadin’in merkeze 5 kilometre uzaklıkta bulunan,  bikarbonat, klorür, sülfat, kalsiyum ve karbondioksit gazı içermesi nedeniyle şifalı olarak nitelendirilen Köprü Kaplıcalarını tanıtmak için ilginç bir yönteme imza attı.

KAR ALTINDA MİSAFİRLERİYLE KAPLICAYA GİRDİ

Kaymakam Balcı, kaplıcayı tanıtmak için,  Şanlıurfa, Erzurum, Rize, Adana ve Ağrılı misafirleriyle birlikte, lapa lapa yağan kar ve tipi altında, 40 derece sıcaklıktaki suya girdi.

40 DERECEDE ÇAYLA KAPLICA KEYFİ

Misafirleriyle su içerisinde çay keyfi yapmaktan da geri durmayan Balcı, herkesi Diyadin'deki kaplıcaları görmeye davet etti. Balcı, "Diyadin'de Köprü Kaplıcaları'ndayız. Dışarıda hava buz gibi, eksi 5'lerde, kar yağıyor lapa lapa. Suyun içinde Şanlıurfalı, Rizeli, Adanalı, Erzurumlu ve Ağrılı var. Hava güzel, çay keyfi yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Diyadin Kaplıcaları'na bekliyoruz. Dünyada Türkiye, Türkiye'de Diyadin, Diyadin Köprü Kaplıcaları'nda çay keyfi. "  ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme