İşte Doğubayazıt Belediyespor ve Diyadin Gençlerbirliği'nin ilk transferleri

Doğubayazıt Belediyespor ve Diyadin Gençlerbirliği sezonun ilk transferlerini Bülten TV ekranlarında açıkladı.

İşte Doğubayazıt Belediyespor ve Diyadin Gençlerbirliği'nin ilk transferleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğubayazıt Belediyespor Kulüp Başkanı Fahri Polat ile Diyadin Gençlerbirliğispor Teknik Direktörü İshak Özbey, Bülten TV'de Ali Rıza Güvenç'in sunduğu 'Spor Bülteni' programının konukları oldu. 

Polat ve Özbey, takım için yapacakları yeni transferleri Bülten TV ekranlarında açıkladı. Celal Geyik ile net olarak anlaşmaya vardıklarını söyleyen Doğubayazıt Belediyespor Teknik Direktörü İshak Özbey ; " Amasya 1968 FK da forma giyen 28 yaşındaki forvet Celal Geyik ile yüzde 100 anlaşmaya vardık , hücum bölgesinde eksiklikler vardı Celal ile bu eksikliği inşallah gidereceğiz. Daha 4 veya 5 futbolcu transfer etmeyi düşünüyoruz". dedi. Emre Güres ile daha önce çalışma fırsatı bulan İshak Özbey; " Kaliteli bir futbolcu , daha önce Ağrı Gençlikspor da birlikte çalışma fırsatı bulmuştuk." diye konuştu.

Ağrı 1. Amatör A grubun da yer alan Diyadin Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Fahri Polat ise, Emre Gürses ile anlaşacaklarıını söyledi. Polat, " Ağrı 1970 spor da forma giyen Emre Gürses ile prensip de anlaşmaya vardık , uzun zamandır radarımızda olan bir oyuncuydu umarım klübümüzde başarılı işler yapacak." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme