Hürkuş Murat Demirbaş'tan Ağrı'daki sahur yorumu

Sosyal  medyada tepkiye neden olan Ağrı'daki sahur görüntülerine bir yorum da tiyatro oyuncusu Murat Demirbaş'tan geldi.

Hürkuş Murat Demirbaş'tan Ağrı'daki sahur yorumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart’ta Doğu Turnesi kapsamında, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Salonu’nda, izleyici ile ‘Bir Tayyareci Vecihi Hürkuş’ oyununda buluşan sanatçı Murat Demirbaş, Aydınlık gazetesine, Ağrı’daki sahur görüntülerine dair yorumlarda bulundu.

“AĞRI’DAKİ GÖZLEMLERİMİZ BİZİ SEVİNDİRDİ”

Ağrı’da bin 700 kişilik salonu dolu görmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Murat Demirbaş, “Ağrılılarla tiyatroyu buluşturan belediyeye teşekkür ediyoruz. Ağrı'daki gözlemlerimiz bizi çok sevindirdi. Terörden arınmış ve birlik duygusuyla yaşayan bir kent yaşamının artık sosyal faaliyetlerle de buluşuyor olmasında Belediye'nin çok büyük katkısı görünüyor.” dedi.

“TARTIŞMALARI ŞAŞKINLIKLA İZLİYORUZ”

Sahurda çok sayıda gencin bir araya gelinmesinden dolayı mutlu olunması gerektiğini dile getiren Ağırbaş, “Son günlerde kamuoyunda tartışılan iftar sofrası tartışmasını şaşkınlıkla izliyoruz. Genç nüfusuyla hemen dikkat çeken Ağrı'da bu gençlerin dağa değil de iftar sofrasına gitmesiyle ancak mutlu olunur. Onların o sofralarda yedikleri sonuna kadar helaldir ve fazlası değil eksiği vardır. Kurt sofralarında oturup dağa artık götüremedikleri gençlerin yedikleri üzerinden siyaset yapanlar, kanla (kaosla) beslendiklerinden o birlik sofralarını hazmedemiyorlar. Burada sorulacak hesap, o sofranın mâliyeti değil, terörün ülkemize mal olan yüksek mâliyetidir.” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Halil Özyolcu (Sağda), Ağrı Belediye Başkanı Ahmet Tunç (Solda)

Bakmadan Geçme