Hikaye kitapları Başkan Acar'dan

Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, 'Dünya Çocuk Kitapları Haftası' dolayısıyla miniklere hikaye kitabı dağıttı.

Hikaye kitapları Başkan Acar'dan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğubayazıt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibinin hazırladığı, ‘Dünya Çocuk Kitapları Haftası’ etkinliğinde, Başkan Yıldız Acar ekibiyle birlikte miniklere hikaye kitabı dağıttı.

BAŞKAN ACAR MİNİKLERE HİKAYE OKUDU

Miniklerle sohbet eden ve onlara hikaye okuyan Başkan Acar, kitapların onların gelişiminde ne kadar faydalı olacağını da anlattı.

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Acar, “Çocukların kitap sayesinde düşünme becerileri gelişmekte, ufukları genişlemektedir. Kitap okuma alışkanlığının çok gerilerde olduğu ülkemizde, çocukların bu güzel alışkanlığı edinebilmesi, ebeveynlerden geçmektedir. Yarının düşünen, fikir üreten, düşündüğünü doğru aktarabilen nesilleri için, mutlaka çocuklarımıza okuma alışkanlığını aşılamamız gerekir. Bizler de, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında kendilerine örnek olmak ve onları kitaba ısındırmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Umarım faydalı olur. Ailelerimizi, çocuklarına bu güzel alışkanlığı aşılamaya davet ediyoruz. Okuyan çocuk, parlak yarınlarımız demektir.” dedi.

Başkan Acar, etkinlik sonrasında minikler ve öğretmenleri ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakmadan Geçme