Doğubayazıt'ta 13 milyon Avroluk projeye ilk kazma vuruldu

Müjdeyi Belediye Başkanı Yıldız Acar verdi. AB projesi hibesiyle yapılacak olan 13 milyon Avroluk altyapı projesi bugün halaylar eşliğinde başladı.

Doğubayazıt'ta 13 milyon Avroluk projeye ilk kazma vuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğubayazıt Belediyesinin almaya hak kazandığı IPA2 kapsamında desteklenen 13 milyon Avroluk AB projesininde ilk kazma halaylar eşliğinde vuruldu.

Kentin altyapı sorununun çözüleceği proje kapsamında bugün, Sanayi, Büyük Ağrı, Hürriyet ve Yeni Mahallede gerçekleştirilecek olan altyapı projesi başlatıldı. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, “Başarı tüm olumsuzlukları gözardı edip, dedikodu ve yalanlara kulak tıkayıp sadece halk insatifi kullanarak doğru olanı yapmaktır. Sanayi, Büyük Ağrı, Hürriyet ve Yeni Mahallelerimizin kanalizasyon ve tüm alt yapı sorunlarının tamamen çözüleceği dev projemizin hayata geçmesi için tüm enerjimiz ve gücümüz ile çalışmaya başladık. Başarımızın sırı başarısızların söylemlerini dikkate almadığımızdandır. Yılların biriken sorunlarını birer birer çözdük. Bu halka verdiğimiz her sözü yerine getirdik getirmeye devam ediyoruz. Devrim niteliğinde olan mahallelerdeki  kanalizasyon projemiz hayatta geçirdik. Hizmetimiz bu güne kadar ihmal edilmiş mahallelerimiz için hayırlı olsun. Benim için halk herşeyden öncelikli çünkü halk inisiyatifi ile hizmette yola koyulup halk ile  başarı elde ettik. Doğubayazıt sevdam benim.. Dua sizden hizmet bizden.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme