Doğubayazıt çamurdan kurtuluyor

Doğubayazıt Belediyesi, yıllardır el değmeyen mahallelerde asfalt çalışmalarını başlattı. Vatandaşın ayağı çamurdan kurtulacak. 

Doğubayazıt çamurdan kurtuluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı Doğubayazıt Belediyesi, yıllardır asfalt yüzü görmeyen, Uluyol Mahallesi Başak Sokak’tan asfalt çalışmalarını başlattı. Çalışma kapsamında ilçeye, 40 milyon TL ihale bedeli ile 40 kilometre asfalt döşenecek. 

2022’DE ASFALT, YOL VE ÇEVRE SORUNU HALLEDİLECEK 

Asfalt çalışmasının müjdesini sosyal medya hesabından veren Belediye Başkanı Yıldız Acar, yıl içerisindeki en büyük hedeflerinin, ilçedeki kanalizasyon, yol ve çevre düzen sorunlarını büyük ölçüde ortadan kaldırmak olduğunu söyledi. 

“İLMEK İLMEK HİZMET DOKUMAYA DEVAM EDİYORUZ” 

Başkan Acar, açıklamasında, “İlçemizin değişim dönüşümü için aralıksız hizmet vermeye devam ediyoruz. Asfalt için startımızı verdik. 2022 yılı hedefimiz; yol, kanalizasyon, çevre düzeni sorunlarını tamamıyla ortadan kaldırmak olacak. Sabır ve metanet ile ilmek ilmek hizmet dokumaya devam ediyoruz. Hizmet bizim işimiz. Çünkü belediyecilik gönül işidir, gönlünde mevki, makam yerine memleket sevdası olanlar hizmet üretir. Geçen yıl başlattığımız yol yapım çalışmalarını büyük çoğunluğunu tamamlamıştık. Kalan cadde ve mahallelerimiz asfaltlama işi Allah'ın izniyle tam hız devam edecek. Biz, bu halka söz verdik yılların birikmiş sorunlarını teker teker halettik, halletmeye de devam ediyoruz. Makamlar gelip geçicidir, kalıcı olan Doğubayazıt’a olan sevdamızdır. Üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir bir şeyin sözünü vermedik, verdiğimiz tüm sözleri fazlasıyla yerine getirdik. Allah nasip ederse halkımızın desteği ile Doğubayazıt ilçemizi hizmette hak ettiği değerlere kavuşturacağız. Dua halkımızdan hizmet bizden.” ifadelerine yer verdi. 

İLK DENEME ÇOCUKLARLA 

Başkan Acar, çalışma sonrasında ilk denemeyi miniklerle yaptı. İlçede yaşayan çocuklarla asfaltta araba süren Başkan Acar, “Derdimiz bizden sonra ilçemizi emanet edeceğimizi çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Doğubayazıt bırakmak. Her şey onların gülümseyen yüzlerinin solmaması için.” dedi.

Bakmadan Geçme