Doğubayazıt Belediyespor: 0 - Yakutiyespor: 0

Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 3. Grup da liderlik mücadelesi veren Doğubayazıt Belediyespor Yakutiyespor'la yaptığı maçı 0-0 berabere kapattı.

Doğubayazıt Belediyespor: 0 - Yakutiyespor: 0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğubayazıt Belediyespor sahasında konuk ettiği Yakutiyespor ile 0-0 berabere kaldı . Ligde zirve mücadelesi veren Doğubayazıt Belediyespor bu sonuç ile zirvenin 2 puan gerisinde 18 puan ile 4'üncü sırada haftayı kapattı.

Kıran kırana geçen zirve mücadelesinde zorlu rakibi Yakutiyespor ile yenişemeyen Doğubayazıt Belediyespor 1'inci sıraya oturamadı .

9 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Doğubayazıt Belediyespor  rakip ağları 15 kez sarsarken kalesinde 6 gole engel olamadı.

Dr. Yaşar Eryılmaz Stadyumunda oynana maçtan sonra Bülten TV'ye açıklamada bulunan Doğubayazıt Belediyespor  Teknik Direktörü İhsan Özbey, son haftalarda gol bulmakta zorlandıklarını, ancak yapacakları transferlerle bu sorunu aşacaklarını söyledi.

Özbey, "İki hafta önce Kars 36 Spor maçı öncesi lider olmamız gerekirken maalesef şanssız bir şekilde lider olamadık, lider ile oynuyorduk telafi edecektik iyi oynadık ama 4 topumuz şanssız bir şekilde direkten döndü.
Oyun olarak iyiydik  fakat bu gün şans bizden yana değildi, kaybettiğimiz bir şey yok zirvenin 2 puan gerisindeyiz.
İnşallah ikinci dönem takıma yapacağımız takviyeler ile aramızdaki farkı bir, iki maça kapatacağız ve umarım 2'nci yarıda bu takım 1'inci sıraya yükselip play off oynayacak.
Takımımdan çok memnunum fakat gol bulmakta biraz zorlanıyoruz yapacağımız transferler ile bu sorunu çözeceğiz."
dedi.

MAÇI 3 BİNDEN FAZLA TARAFTAR İZLEDİ

Özbey; "Ayrıca, maçı izleyen 3 binden fazla taraftara da kendilerine şampiyonluk duygusu yaşattıkları için teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Özbey, "Taraftarımıza da ayrı bir parantez açmak istiyorum bu gün bize adeta şampiyonluk havası yaşattılar müthiş bir destek var bütün şehir başarı için kitlenmiş .Bu gün 3 binden fazla taraftar vardı araba park edecek yer yoktu belki de tarihimizde en yüksek izleyici ile oynadığımız maçtı." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme