Doğubayazıt Belediyesi'nden sıfır maliyetli hizmet

Doğubayazıt Belediyesi araç filosuna sıfır maliyetle yeni bir kanal açma aracı kazandırdı.

Doğubayazıt Belediyesi'nden sıfır maliyetli hizmet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, hurdaya ayrılması planlanan kanal açma kombine aracını (KUKA) yenileyerek, sıfır maliyetle hizmete sundu.

ARAÇ SAYISI 12’YE YÜKSELDİ

Yenilenen araç, kurdele kesilerek Belediye filosuna dahil edildi. Kurdele kesim töreninde açıklama yapan Başkan Yıldız Acar, 2006’dan bu yana hizmet veren ve artık yaşından dolayı kullanılamaz hale gelen KUKA’yı hurdaya ayırmak yerine hizmet filosuna dahil etmeyi tercih ettiklerini söyledi. Bu şekilde Belediye’nin kaynaklarını verimli kullandıklarını dile getiren Başkan Acar, KUKA ile birlikte Belediye hizmet filosundaki araç sayısını 12’ye yükselttiklerini ifade etti.

“BELEDİYE KAYNAKLARINI VERİMLİ KULLANDIK”

Başkan Acar,  “Bugün burada güzel bir amaç için toplandık.  Şükürler olsun ki Doğubayazıt Belediyesi, alışıla gelmişin dışında, farklı fikirler ve projelerle, katılımcı, kendi ilkeleri olan güçlü bir kurum olma yolunda ciddi adımlar atıyor. Hizmete geldiğimiz son iki yılda da bunun meyvelerini aldık. Yıllardır kanayan yaramız olan yol sorununun üzerine gittik. Özellikle alt yapı konusunda ciddi adımlar attık. Yaptığımız çalışmalarla yakında şehrimizde alt yapı sorunu büyük ölçüde halledilmiş olacak. Bu aracımızı da yenisine iki katı ödeyip alacağımıza düşük maliyetle bütün ekipmanlarını yeniledik. Böylelikle Belediye’mizin kaynaklarını verimli biçimde kullandık. KUKA aracımız, diğer 11 aracımız gibi halkımıza hizmet verecek. Doğubayazıt’ımıza hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Bakmadan Geçme