Doğubayazıt Belediyesi 2021'i yol yapım yılı ilan etti

2021'i 'yol yapım yılı' olarak ilan eden Doğubayazıt Belediyesi ve yeni yönetimi 2022 yılında sınırları zorladı.

Doğubayazıt Belediyesi 2021'i yol yapım yılı ilan etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amaçları doğrultusunda programlı çalışarak halkın en büyük sorunu olan yol sorununun kaynağına inen Doğubayazıt Belediyesi, asfalt, kilitli parke taşı, sathi kaplama yaya kaldırım yolları, yağmur suyu giderleri kanalizasyon, gibi çalışmalarla şehri adeta sil baştan çizmeye başladı.

Gonca, Demokrasi, Seyda Molla Musa,Papatya, Evren, Akasya, Nergis, Karanfil, Çimen, Başak, Leylak, 830. Sokak ise, çalışmaların hayata geçirildiği bölgelerden bazıları.

"İSTENİNCE HER ŞEY MÜMKÜN"

Uzun yıllar hizmete aç, gelişmeye müsait bir kentin yeniden yenilenmesine ve büyük projelere ev sahipliği yapmasına aracılık eden , Belediye Başkanı Yıldız Acar yönetimindeki Doğubayazıt Belediyesi, hizmet çıtasının ne kadar yükseldiğinin en büyük örneği oldu.

Şehrin her karışında ve her bölgesinde çalışan, yıllardır iş makinelerinin girmediği, toz toprak içinde olan caddeler,  halkında desteği ve tavsiyeleri göz önünde bulundurularak modern bir görünüme kavuşturuluyor. Katılımcı Belediye anlayışı ile arkasına halkın desteğini alan Doğubayazıt Belediyesi ve yönetimi, yürüttükleri çalışmalarla “istenilince her şey mümkün” dedirtti.

Yorumlar 2
bazidli bir yiğit 07 Temmuz 2022 20:46

Bir memleket düşünün her yönüyle tarih koksun ishakpaşa sarayı ağrı dağı meteor çukuru hani baba türbesi gibi maneviyatları olsun her yıl turistlerin ziyaret ettiği bir şehir olsun ama yollar içler acısıydı.Belki güzel şehrimizin kanayan yaralarından biriydi bu tozlu çamurlu yollar Her mahalle sokak araları açılmış ve yollar daha modern bir şekilde tadilata sokulmuş değerli başkanımız yıldız acarın büyük emekleri var barış çoktin aynı şekilde bunlar sevindirici haberler ve ığdır belediyesinin de doğubeyazıta destek verdiğini duyuyoruz bunlar güzel ilişkilerin ürünü.Bayazıtın yeterince çöp konteyneri yok çöp ekibi yetersiz ve nüfussal artıştan ötürü tek çarşı var ve arabalar malesef çarşıyı işgal etmiş durumda.Ayrıca kentsel dönüşüme girmesi gereken çok sayıda eski binalar var.Belediyemizin hizmetlerine bunları da eklemesini sizin aracılığınızla temenni eder görevlerinde başarılar dileriz.Değerli Başkanımız Yıldız Acara sayın Barış Bişar çoktine de ayrı ayrı teşekkürler

İsmi lazım değil bir vatandaş 07 Temmuz 2022 14:01

Her yer yapılıyor neden yeni mah döşeme cad kimse bir bakmıyor tozdan ve kokudan yürüyemiyoruz

Bakmadan Geçme