Diyadin Kaymakamı Balcı öğrencilerle buluştu

Her fırsatta okulları gezip öğrencilerle bir araya gelmeye özen gösteren Diyadin Kaymakamı Balcı, bu kez de Atatürk Ortaokulu ve Hüseyin Öner İlkokulunu ziyaret etti.

Diyadin Kaymakamı Balcı öğrencilerle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyadin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, eğitim çalışmaları kapsamında okul ziyaretlerine devam ediyor. Bu kez, Atatürk Ortaokulu ve Hüseyin Öner İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Balcı, öğrenciler tarafından sevgiyle karşılandı. 

Balcı, derslikleri tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Okulların fizikî şartları ve eksiklerini de inceleyen Balcı, daha sonra öğretmenler odasında okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelerek, eğitimin kalitesini artırabilmek konusunda istişarelerde bulundu. Balcı, "Kaymakamlık ve Belediye olarak temel önceliğimiz ilçemizde eğitimin kalitesini artırmak. Bu kapsamda her fırsatta okulları ziyaret edip onların eksiklerini tespit etmeye, öğrencilerimizle ve baş tacı öğretmenlerimizle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. İlçemizde eğitimde fırsat eşitliğini sunmak için gayretimiz sürecek." dedi. 

Okul çevrelerinin öğrenciler için güvenli olmasına özen gösteren Kaymakam Balcı’ya Emniyet Amiri Halil İbrahim Karakaş, ve Diyadin İlçe milli Eğtim Müdürü Atilla Aslan da eşlik etti.

             

Bakmadan Geçme