Başkan Yıldız mahallelerde: 'Ayağımızı çamurdan kurtardın'

Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, 'Mahalle Buluşmaları' kapsamında bu hafta Hasankeyf ve Barış Mahallesindeki kadınları ziyaret etti.

Başkan Yıldız mahallelerde: 'Ayağımızı çamurdan kurtardın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her hafta pazar ve perşembe günleri gerçekleştirilen ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında Başkan Yıldız Acar, bu hafta Hasankeyf ve Barış Mahallesini ziyaret ederek, aynı evde bir araya gelen kadınların sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

“AYAĞIMIZI ÇAMURDAN KURTARDIN, ALLAH RAZI OLSUN”

Pazar günü Hasankeyf Mahallesindeki bir evde kadınlarla buluşan Başkan Yıldız Acar, 2021 yılı içinde yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Bir mahalleli Başkan Yıldız Acar’a, mahalledeki asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Önceden mahallemiz çamurdan geçilmezdi. Şimdi yollarımız yapıldı, ayağımız çamurdan kurtuldu. Allah razı olsun.” dedi.

KADINLARA DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

Öte yandan ziyaret esnasında, kadınlara diş sağlığı ile ilgili eğitim verildi. Eğitimin ardından, diş bakımı seti dağıtıldı. 

EN BÜYÜK SORUN İSTİHDAM

Başkan Yıldız Acar, Perşembe günü ise Barış Mahallesi'ndeki kadınlarla bir araya geldi. İşsizlikten dert yanan kadınlara Başkan Acar, 2022 yılında hayata geçecek olan Tekstilkent’in müjdesini verdi. 

HASANKEYF’İN MİNİK ROJDA’SININ DOĞUM GÜNÜ PASTASINI BAŞKAN ABLASI KESTİ

Hasankeyf Mahalle buluşmasında bir sürpriz de yaşandı. 12 yaşına giren minik Rojda’nın doğum günü kutlandı. Rojda’nın daha önce annesine hazırlattığı; üzerinde Başkan Yıldız Acar ve kendisinin fotoğrafının bulunduğu pastayı Başkan Acar kesti ve Rojda’ya yeni yaşında mutluluklar diledi.

Bakmadan Geçme