Başkan Yıldız Acar: "Halk sağlığı kırmızı çizgimizdir"

Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar'ın denetimindeki Zabıta Müdürlüğü ile ilçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerinde hijyen denetimi gerçekleştirdi. 

Başkan Yıldız Acar: "Halk sağlığı kırmızı çizgimizdir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğubayazıt Belediye ekipleri tarafından sürekli gerçekleştirilen denetimlere bu defa Başkan Acar ve yönetimi de eşlik etti. Büyük bir titizlikle yürütülen denetimlerde iş yerlerine ciddi uyarılarda bulunuldu. Kuralları ihlal eden iş yerlerine ise ceza kesildi. 

ZİNCİR MARKET DENETİMLERİ YAPILACAK

Kontrolleri sıkılaştırcaklarını belirten ve ayrıca bugünlerde gündemde olan zincir marketleri de denetleyeceklerini söyleyen Başkan Acar sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken alanlar olan işyerlerine ekiplerimiz rutin olarak müdahale ediyor. Vatandaşların sağlıklı koşullarda gıda tüketmelerini sağlamak ve gıda güvenliğini arttırmak adına gerekli evraklar ile birlikte hijyen yönetmeliği kuralları bizim için çok önemli bir noktada. Özellikle okul kantinleri ve buna benzer yerleri yakın markaja aldık.  Sadece bununla kalmayacağız. Süreklilik arz eden market, denetimlerimiz de devam edecek. Özellikle raf ve kasa fiyatları, temizlik ve buna benzer  birçok konuda ciddi müdahale edeceğiz. Bu konuda asla taviz vermeyeceğiz. Bu yüzden halkımızın sağlığı bizim kırmızı çizgimizdir." 
 

Bakmadan Geçme