Başkan Yıldız Acar çirkin saldırılara yanıt verdi

Ağrı/Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, billboard saldırılarıyla ilgili: 'Biz şehrimizi yeniden birlikte inşa edelim derken, onlar kırıp döktüler.'

Başkan Yıldız Acar çirkin saldırılara yanıt verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Doğubayazıt ilçesi Ağrı Caddesi’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, Belediye’ye ait billboardların camları kırıldı.

“ÇALIŞMALARIMIZI HAZMEDEMEYENLER SALDIRILARA DEVAM EDİYOR”

Saldırılarla ilgili olarak, Emniyet’e suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Belediye olarak son 2 yılda yürüttükleri çalışmaları hazmedemeyenlerce bu tür saldırıların gerçekleştirildiğini belirtti. Başkan Acar, “İlçemizin her noktasında çalışma yürüten Belediyemiz, özellikle son 2 yılda hizmetin doruğunu yaşarken, bu kutsal görevi hazmedemeyenler çirkin saldırılara devam ediyor. Daha önceki günlerde yaşanan saldırılarla yetinmeyenler şimdide şehrimizin tanıtımını yapan billboardları hedef alarak camlarını kırdılar.” dedi.

“YIKICI ZİHNİYETLE SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Söz konusu yıkıcı zihniyetle sonuna kadar mücadele edeceklerinin altını çizen Başkan Yıldız Acar, “Doğubayazıt’ın gelişmesini medeniyetler seviyesinde ilerlemesini istemeyenler neye-nasıl?  Zarar vermenin hesabını yapmaya başladılar. ‘’ Şehrimizi birlikte inşa edelim’’ çağrımızı yutkunamayanlar,  bu çirkinliklerine devam etseler de, biz bu şehri yeniden inşa edeceğiz.  Yaptıranlar veya yapanlar asla kendi emellerine ulaşamayacaklar. Tekelleşmiş bir yapı içinde yıllarca bu kente tek çivi çakılmamış ve bu yapılan büyük hizmetlerimiz engel konulmaya ve durdurulmaya çalışılmıştır. Aslında bu tarz olaylar bizi yıpratmanın aksine daha da güçlendiriyor ve halkımıza yaptığımız hizmetin kutsal, yolumuzun doğru olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Ayrıca bu konu ile ilgili,  yapan ya da yaptıranlar hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu buradan ifade ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme