Başkan Acar Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Sanayi Sitesi esnaflarına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek sorunlarını dinledi.

Başkan Acar Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette esnaf adına bir konuşma yapan ve  site yollarının bir an önce yapılması talebinde bulunan Sanayi Sitesi Başkanı Metin Yaşik, Başkan Acar ve yönetiminden en geç 2 ay içinde isteklerinin yerine getirileceği konusunda  söz aldı.

Ziyarette konuşan Başkan Acar ise şunları söyledi :

“ EN BÜYÜK AMACIMIZ  BİR ORGANİZE SANAYİ İNŞA ETMEK”

‘’Geçen yıl da buradaydık. Esnaflarımız ile bir arada hasbi hal ettik. Yeşil alan sözümüz vardı ve gerçekleştirdik.  Aslında bizim burayla ilgili hedefimiz çok büyük. En büyük amacımız ise bir Organize Sanayi inşa etmek. Sizlerin desteği ve girişimlerimiz bizi hedefimize götüreceğine inanıyorum. Babadan oğla, ustadan çırağa geçen bu kadim mesleğin en değerlilerisiniz. Özellikle Sanayi sitesi Başkanı sevgili Metin Yaşik Bey İle hizmet konusunda iletişim halindeyiz. Onun vasıtası ile taleplerinizi bize iletirken, bizde size, yollarınızın en geç 2 ay içinde tamamlayacağımızın sözünü veriyoruz.’’

Katılımcı bir Belediye anlayışı ile vatandaşın, esnafın ve her bir bireyin fikirlerini önemseyen Doğubayazıt Belediyesi, konu hizmet olunca eli açık bir kurum.

‘’Dua sizden hizmet bizden’’

Bakmadan Geçme