Aşklarını Savcı Sayan'a emanet ettiler

Aileleri izin vermediği için evlenemeyen ve evden kaçan 33 yaşındaki Antepli Özlem Biçimci ve 24 yaşındaki Murat Koç, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a sığındı.

Aşklarını Savcı Sayan'a emanet ettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özlem Biçimci ve Murat Koç, 5 ay önce instagramda tanıştı. Ardından birbirlerini yüz yüze tanıyan çift evlenmeye karar verdi. Murat Koç, Özlem Biçici’yi Erzincan’da ailesiyle tanıştırdı. Ancak Murat Koç’un ailesi Biçici’yi kabul etmedi. Bunun üzerine ailesine rest çeken Koç, Biçici ile birlikte evden ayrıldı. Koç’un çevresindeki hiç kimse çifte yardımcı olmayan çift şehirden ayrılmaya karar verdi.

BAŞKAN SAVCI SAYAN'DAN MESAJ YOLUYLA YARDIM İSTEDİLER

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın kendilerine yardımcı olacağını düşünen Murat Koç, Erzincan’dan Ağrı’ya geldi. Ağrı Otogarı’nda 15 günden bu yana kalan çift, oradaki vatandaşların yardımıyla Başkan Sayan’a mesaj attı.

Başkan Savcı Sayan kendisine gelen mesaj üzerine ekibine talimat verdi. Çift, otogardan alınarak bir otele yerleştirildi. Murat Koç ve Özlem Biçimci’yi misafir edeceklerini söyleyen Başkan Savcı Sayan, çiftin aileleri arasında irtibat kurmak için çaba göstereceklerini dile getirdi.

Bakmadan Geçme