Aralık ayı Meclis toplantısı yapıldı

Doğubayazıt Belediyesi 2021 yılı son meclis toplantısına Belediye Başkanı Yıldız Acar'ın Meclis'e taşıdığı 2 ek gündem maddesi damgasını vurdu.

Aralık ayı Meclis toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğubayazıt Belediyesi her ay Meclis Toplantıları düzenlemeye devam ediyor. Belediyenin resmî sosyal medya hesaplarında yer alan bilgilere göre 2021 yılının son meclis toplantısına Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın Meclis'e taşıdığı 2 ek gündem maddesi damgasını vurdu. Bu ay 20 gündem, 2 ek gündem maddesi ve 2 önerge meclise taşınırken, 8’i karara,12’si havale, 2 önerge ise plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

Doğubayazıt Belediyesi’nin resmi ınstagram hesabında yer alan bilgilere göre Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın 3.gün toplantısına getirdiği ek gündem maddeleri olan Molla Musa Medresesi’nin olduğu Bahçelievler caddesinin, Seyda Molla Musa Geçit caddesi olarak değiştirilmesi ve ilçenin trafik sorununun giderilmesine yönelik trafik akışını zora sokan ve uygunsuz park eden araçların kaldırılması için çekici (Ahtapot ) tipi aracın alımı, çoğunluğun kararı ile kabul edildi.

Düzenlenen toplantıda alınan kararlarla ilgili olarak belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“İlçemizin herhangi bir hanesi veya hangi noktası olursa olsun, hizmetin en güzelini ulaştırmaya çalışan Doğubayazıt Belediyesi ve yeni yönetimi, halkımızın menfaatini göz ardı etmemiştir. Halkımıza hayırlı olsun.”

Bakmadan Geçme