Ağrı'da spor haftası gibi Spor Haftası!

Ağrı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Avrupa Spor Haftası' etkinlikleri oldukça hareketli geçti.

Ağrı'da spor haftası gibi Spor Haftası!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından, bu yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Spor Haftası kapsamında Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği sportif faaliyetler yoğun ilgi gördü. Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri 15 Nisan Spor Salonunda düzenlenen Badminton müsabakaları ile sona erdi. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuların madalyaları Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Cemil Budak, Badminton il temsilcisi Nevzat Alpaslan ve antrenörler tarafından takdim edildi. 

‘Avrupa Hareketlilik Haftası’nın temel amacının hareketli yaşamı sağlamak olduğunu belirten Budak, “Bu etkinlikler ile çocuklara ve gençlere sağlıklı yaşam ve spor yapma alışkanlığı kazandırmak, spor kültürünü tabana yayarak sosyalleşmeyi sağlamak, dijital medyayı etkin kullanarak spor branşlarının bilinirliğini arttırmak, fiziksel aktiviteler gibi konular hakkında bilgi ve farkındalığı artırmak ve bireylerin spor branşlarına daha bilinçli katılımını sağlamayı amaçladık. 23 Eylül'de başlayıp 30 Eylül'de sona eren Avrupa Spor Haftası kapsamında bir çok sportif faaliyet gerçekleştirdik. Hafta boyunca düzenlenen sportif etkinliklerle yüzlerce amatör ve profesyonel sporcuyu ve yoğun strese maruz kalmış bütün herkesi doyasıya eğlenceli aktivitelerle buluşturduk.” dedi. 

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo, Taekwondo, Masa Tenisi, Kickboks, Güreş, Halter, Boks, Yüzme ve Badminton branşlarında müsabakalar düzenlendi. 

  

Bakmadan Geçme